Til seneste kommentar
Dette innlegget er gammelt og kan inneholde feil informasjon.

Har jeg tilgang til flere svømmehaller?

Du har som hovedregel kun tilgang til svømmehallen som er ved det treningsenteret du er medlem på.
Actic Kundservice Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei, kan man bruke svømmehallen hos dere selv om man ikke er medlem hos Actic?
  Kristin Skaug
 • Hei Kristin, de fleste Actic sentrene samarbeider med svømmerhallene som medlemmene har tilgang til, om du ikke ønsker medlemskap, men kun benytte deg av svømmehallen en gang så må du kontakte svømmehallen for å høre hvilke alternativer de har på det, foreksempel drop in. Det er kun Actic Moss som har svømmehall som eies og driftes av Actic, om du ønsker tilgang til den svømmehallen uten medlemskap er det å få kjøpt drop in :-)
  Actic Kundservice
 • Jeg har medlemskap ved Actic på Nordtvet. Kan jeg da benytte meg av yogatimer på Furuset?
  Frode O. Hansen
 • Hei Frode, som Actic Nordvet medlem så har du også tilgang til Actic Furuset og kan være med på gruppetimer der :-)
  Actic Kundservice
 • Jeg er en kunde som trener på Furuset , men jeg svømte på  Tøyen bade . Nå er jobben min har flyttet ved siden av Furuset senter. Det er nærmere  for meg nå er på Furuset bade . Kan dere flytte med fra Tøyen bade til Furuset bade.

  Dehab Tedros
 • Hei Behab, ja det kan vi ordne for deg da. Du vil motta en bekreftelse per sms. Mvh, Actic :-)
  Actic Kundservice
 • Hei,

  Får man gratis tilgang til kongstenbadet?
  Mirza
 • Hei Mirza, om du melder deg inn ved Actic Fredrikstad så inkluderer medlemskapet tilgang til Kongstenbadet. Mvh, Actic :-)

  Actic Kundservice
 • Hei, jeg lurer på om jeg vil meldmskapet hos dere men litt tviler og uklar informasjon på priser og hva er inkludere?,
  Det meldmskapet kommer inkludere med: trening og svømmehallen på holmilla eller tøyen (Bassenget fra Kommune eller er privat hos dere? i tillegg gruppetimer forskellige senter hvis jeg like eller passer for min tids. det kan gå? eller det må betale ekstra for svømmehallen og gruppetimer for flere eller to steder? Har tilbud for familiemeldmskapet?

  Carolina
 • Hei Carolina, du kan kun svømme ved primærsenter, det vil si at du kan kun benytte deg av svømmehallen ved senteret du melder deg inn. Eks: Om du melder deg inn ved Actic Tøyen, så kan du trene og svømme ved Actic Tøyen samt trene ved alle andre Actic senter i Norge med noen unntak i Oslo. Du betaler ikke ekstra for gruppetimer om du vil prøve et annet senter du har tilgang til. Dessverre ikke tilbud for familiemedlemskap, men det går å verve hverandre for å få en gratis måned. Mvh, Actic :-)
  Actic Kundservice
 • Hei!

  Jeg vurderer å melde meg inn ved Actic Storgata i Oslo. Inkluderer dette også svømming? Dersom svømmehall ikke er inkludert- får man rabaterte priser ved svømmehall tilknyttet et annet senter?
  Heidi
 • Hei Heidi, Actic Storgata har dessverre ikke svømmehall tilhørighet. Det du kan vurdere er om du ønsker å inngå medlemskap via Actic city kortet som koster kr 599,- per måned og gir tilgang til Actic Storgata, Actic Tøyen, Actic Furuset og Tøyen badet i Oslo samt alle andre Actic senter i øvrig Norge. Mvh, Actic :-)
  Actic Kundservice
 • Har dere svømmehall tilhørighet i Bergen?
  Lene
 • Hei Lene, Actic Bergen (Torggaten) har ingen direkte svømmehall tilhørighet, men det er å få kjøpt medlemskap ved AdO via medlemskap hos Actic Bergen til en redusert pris. Produktet får du kjøpt i resepsjonen på treningsenteret. Mvh, Actic :-)
  Actic Kundservice
 • Hei. Om jeg melder meg inn i Actic, kan jeg ds feks trene både i Moss og Fredrikstad?   Elisabeth
 • Hei Elisabeth, uavhengig av hvilke Actic senter du melder deg inn ved så vil du også ha tilgang til Actic Moss og Actic Fredrikstad (trening) så fremt du velger ordinært medlemskap og ikke lokalkort. Mvh, Actic :-)
  Actic Kundservice
 • Hei! Jeg har medlem hos Actic, jeg trener nå på Actic Holmlia, men har lyst til å benytte Actic Storgata og begynner å trene der noe ganger, har jeg mulighet for det? Kan jeg gå på gruppetimene der også?
  Anna Guntvedt
 • Hei Anna!
  For å trene på Actic Storgata når du er medlem ved et annet senter trenger du et Add-on medlemskap.
  Ta kontakt med Actic Storgata eller i resepsjonen på ditt senter i Holmlia for hjelp med dette.
  Mvh Actic :-)
  Magnus
 • hei,

  jeg ble medlem i actic denne uka, og lurer på om jeg får bruke alle sentere? kan jeg svømme kun ved mitt primærsenter og trene på alle senter slik som det står over her, eller er det kun trening på primærsenter? og hvordan bytter man eventuelt primærsenter? :-)
  takk
  marie
 • Hei Marie!
  Du kan kun svømme ved primærsenter, det vil si at du kan kun benytte deg av svømmehallen ved senteret du melder deg inn.
  For å kunne trene på andre sentre trenger du et VIP medlemskap.
  For å oppgradere til VIP eller bytte primærsenter kan du henvende deg i resepsjonen eller sende mail til kundeservice@actic.no

  Mvh Actic :-)
  Thomas

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.